Hård dansker-dag i Bundesligaen

To danskere var med fra start, mens to så på fra bænken da Köln, Dortmund og Hoffenheim lørdag var i aktion.

Vi starter i Dortmund, hvor den gode nyhed er, at hjemmeholdet slog Freiburg 4-0.

Den dårlige nyhed er, at Thomas Delaney måtte se det meste af kampen fra bænken. Som om det ikke var slemt nok, kunne han se sin direkte konkurrent Emre Can score et mål mellem Hålands to basser.

Den danske landsholdsspiller kom på banen i stedet for den bare 17-årige Jude Bellingham efter 71 minutter, og herfra kunne han seFelix Passlack gøre det til 4-0 i dommerens tillægstid.

I Köln spillede Frederik Sørensen til gengæld hele kampen for hjemmeholdet. Men det er nok ikke en kamp, han vil huske tilbage på med stor glæde, da gæsterne fra Mönchengladbach hev en 3-1 sejr i land.

Den danske forsvarsspiller har fået småt med spilletid denne sæson, og derfor er det gode nyheder, at han for en gangs skyld fik alle 90 minutter. Om det også bliver til det i næste kamp må tiden vise. Frederik Sørensen kunne i øvrigt notere sig et gult kort i slutminutterne.

I Frankfurt fik Robert Skov kampens første 72 minutter på banen for Hoffenheim, mens Jacob Bruun Larsen så til fra bænken. Begge kunne dog glæde sig over Andrej Karamric' førermål efter 18 minutter, men herfra var der ikke meget at juble over. Efter pausen vente hjemmeholdet 0-1 til 2-1 og løb dermed med sejren.

Resultaterne betyder, at både Dortmund og Hoffenheim er noteret for 6 point efter 3 kampe, hvilket for Dortmund rækker til en øjeblikkelig andenplads, mens Hoffenheim må nøjes med en fjerdeplads.

FC Köln jagter stadig deres første sejr i Bundesligaen denne sæson og indtager en 16. plads.