Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland-sportschef gør status på transfersituationen

FC Midtjylland arbejder på at komme af med et par spillere, bekræfter sportschef Svend Graversen.

De har en utrolig stærk trup i FC Midtjylland, men den trup skal gerne trimmes, inden transfervinduet lukker. Det bliver dog ikke fra startopstillingen, der bliver solgt spillere.

Det bekræfter sportschef Svend Graversen over for tipsbladet.dk.

FC Midtjylland ser ud til at hente angriber Luca Pfeiffer i tysk fodbold for et beløb omkirng 11 millioner, ifølge Ekstra Bladet, og ellers er det i angrebet og omkring den offensive midtbane, det er planen at trimme truppen.

Om Schwartz siger Svend Graversen.

Læs også:Uefa kårer dansk fodboldklub som årets breddeklub i Europa

- Vi vil i fællesskab med Ronnie sørge for at finde et sted, som både tilgodeser vores og hans muligheder. Han har fortjent at spille, siger Svend Graversen til tipsbladet.dk.

Mens Ronnie Schwartz var til træning mandag, var Ayo Simon Okosun ikke noget sted at finde. Og det skyldes, at der arbejdes på en transfer.

- Vi kigger på, hvad der er godt for os og Ayo. Han er endnu længere fra holdet, end Ronnie er. Det er det, vi skal arbejde på i de sidste otte timer. Det har været en længere proces, end vi håbede på, men lad os se, om det lykkes på sidstedagen, siger Graversen.

Det er med andre ord i bredden af truppen, at FC Midtjylland arbejder på at trimme truppen. Champions League-gruppespillet betyder omvendt, at FC Midtjylland denne gang holder på juvelerne. Derfor bliver der - med mindre der kommer et Sørloth-bud i de sidste timer - altså ingen transfers af spillere som Erik Sviatchenko, Frank Onyeka og Evander.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

- Der er mange spillere, der ikke skal nogen steder. Vi blev dansk mester sidste år, og vi har spillet os i Champions League med en stamme af spillere, der har gjort det helt fantastisk. Vi vil gå langt for at beholde det hold her.

- Jeg vil ikke stå og sige det ene eller det andet, men vi har et hold, der på kort tid har præsteret på øverste hylde og har spillet os i Champions League. Det er jeg sikker på, at spillerne tænker kunne være interessant at være med til, siger Svend Graversen.

Sportschefen har i noget tid vidst, at hans mandskab var i Europa, og det har også gjort, at man har kunnet afvise tilbud i et markedet, hvor priserne ikke har været specielt høje.

Læs også:Avis: FC Midtjylland afviser AaB-bud på Ronnie Schwartz

Læs også:FC Midtjylland-kant skal ingen vegne: Hvorfor skulle jeg skifte?

Læs også:Avis: Svenn Crone kan være på vej til Superliga-klub