Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-trio tilbage på træningsbanen: De er i spil til søndag

Godt nyt for AGF. Tre spillere er tilbage på træningsbanen og kan potentielt gøre comeback søndag.

Efter en uges ferie var AGF tilbage på træningsbanen mandag, og her var tre spillere tilbage efter skader. Det skriver Århus Stiftstidende.

Der er tale om de to kantspillere Gift Links og Milan Jevtovic samt højrebacken Kevin Diks, der alle tre ifølge avisen deltog i størstedelen af mandagens træning. De har alle tre siddet ude i løbet af de seneste uger og har ikke været i aktion i Superligaen siden første spillerunde.

Læs også:Farvel, Ståle Solbakken: Her er fem bud på en ny FCK-træner

Nu er de dog tilbage, og allerede søndag kan de igen indgå i kamptruppen, når AGF møder AC Horsens.  

- Vi har heldigvis tre spillere tilbage i træning, og det er virkelig dejligt. De er allesammen i spil til på søndag, men vi skal selvfølgelig holde ekstra øje med dem  i løbet af ugen - men det er dejligt, at de er tilbage. Det er alle tre spillere, der, inden de blev skadet, fik vist, at de kan bidrage til vores hold, siger David Nielsen til Århus Stiftstidende.

Læs også:Simon Kjær var i kikkerten hos Real Madrid: De ville købe mig

Foruden de tre spillere er også forsvarsprofilen Sebastian Hausner tilbage efter endt karantæne. Han har misset de seneste to kampe.

AGF er inden søndagens kamp mod AC Horsens nummer to i Superligaen, hvor de har vundet to gange og spillet to kampe uafgjorte. Til gengæld er AC Horsens på sidstepladsen med nul point efter fire spillerunder. 

Læs også:AGF-greenkeeper: For meget græs dur ikke til topfodbold

Læs også:Patrick Mortensen vil forbedre AGF's resultat fra sidste sæson

Læs også:Ekspert udpeger særlig Superliga-træner: Han har personligheden til FCK