Video : Tipsbladet
Premier League

Dansk Everton-stopper: Fantastisk stemning i klubben

Den 17-årige danske forsvarsspiller Sebastian Kristensen nyder tilværelsen i Everton, hvor det går godt for både Premier League-mandskabet, men også U18-holdet, hvor han spiller.

I starten af 2020 skiftede den 17-årige Sebastian Kristensen de trygge rammer i Lyngby ud med en tilværelse i den engelske Premier League-klub Everton.

Her er han i gang med sin første hele sæson som Everton-spiller, som vel ikke kunne være startet bedre.

Læs også:Blog: Premier League i største ændring siden 1992?

Både Evertons U18-hold, men også Premier League-mandskab ligger nemlig nummer ét i deres respektive ligaer, og det påvirker stemningen i klubben.

- Der er helt fantastisk stemning i klubben, og det smitter af. Vi ligger nummer ét på begge hold, så der er en fed optimisme. Det er rigtigt fedt at være en del af, så selvom jeg har været småskadet her i starten af sæsonen, har man stadig en god tro på tingene, fortæller Sebastian Kristensen til Lyngby Boldklubs hjemmeside.

Læs også:Neymar nærmer sig fodboldlegende med hattrick mod Peru

I Everton har han en anden dansk holdkammerat i form af Jonas Lössl, som har været behjælpelig i starten.

- Da jeg ankom til klubben, kom han med nogle gode råd omkring klubkulturen og menneskerne i klubben. Det hjælper mig kun til at blive bedre. Jeg havde en fantastisk tid i Lyngby, som udviklede mig meget både som fodboldspiller og menneske, men i Everton skal jeg stå mere på egne ben, så jeg kan blive endnu bedre, lyder det.

Sebastian Kristensen startede med at spille i Vanløse som ungdomsspiller og var kort forbi B93, inden han skiftede til Lyngby som U15-spiller.

Læs også:Frustreret Napoli-stjerne: Klubben behandler mig ikke ordentligt

Læs også:Mandagens rygtebørs: Juventus vil hente gratis Bayern-stjerne

Læs også:Medie: United-spillere utilfredse med behandling af reservekeeper