Video : Tipsbladet
Superliga

Kløve ser tilbage på karrieren: Det var to år der gik tabt

OB-midtbanespilleren Troels Kløve ærgrer sig over nedrykningen med AC Horsens, som kostede nogle gode år for ham i 1. division.

Om et par dage fylder OB's Troels Kløve 30 år, og når han ser tilbage på sin professionelle karriere, der begyndte i fødebyen Horsens, ærgrer han sig særligt over én ting. Nedrykningen med dem i 2012/13.

Det fortæller Kløve i et interview med sin nuværende klub OB, hvor han peger på, at det var skidt for karrieren, som ellers var ved at få fart på i forbindelse med dén sæson. 

- Jeg lærte selvfølgelig meget af de to år i 1. division, men jeg gik også fra at være 21-22 til at være 24 år lige pludselig. Det var nogle gode år, der på en måde gik tabt, siger han og fortsætter: 

Læs også:Optakt: Lyngby BK - OB

- Selvfølgelig skal man gøre sig fortjent til at spille i Superligaen, men historien kunne have været en anden, hvis vi ikke var endt i 1. division. Men det har givet hår på brystet og ydmyghed. Men det var også rart at komme videre til Sønderjyske, lyder det fra Troels Kløve.

Nu er han kommet til OB, hvor han efterhånden har været i en god rum tid, og det har hjulpet på, hvilken klub, der er nu er favoritten, fortæller han med et smil på læben.

- Nu har jeg været i OB i to og et halvt år, så OB fylder selvfølgelig rigtig meget for mig. Nu bor vi så tæt ved Middelfart, fordi der er noget familie tæt på, men jeg kan jo stadig også godt mærke, at OB er favoritholdet på Vestfyn. OB er blevet min klub nu, siger Kløve.

Læs også:OB vil ikke konkludere endnu: Sæsonen skal lige sætte sig

Troels Kløve har fødselsdag på fredag, hvor OB skal møde Lyngby.

Læs også:OB-træner: FCM var bedre end os i alle spillets facetter

Læs også:OB-træner vil hente flere point: Ikke fået det, vi har fortjent

Læs også:OB-træner jubler over Ayo Okosun: Har nogle andre kompetencer