Video : Tipsbladet
Superliga

Ny AaB-træner varsler forandringer: Bliver måske brug for andre typer

AaB's nye cheftræner Peter Feher fastslår, at han formentlig vil gribe nogle ting anderledes an end sin forgænger Jacob Friis.

Jacob Friis har trukket sig som cheftræner i AaB grundet sygdom i nærmeste familie, og i hans fravær har Peter Feher i første omgang fået chancen som styrmand i Superliga-klubben. Og man kan godt forvente at se et lidt andet AaB-mandskab end under Jacob Friis.

Det fastslår Feher i et interview med Nordjyske.

Læs også:AaB på udkig efter ny træner: Her er seks bud på en ny chef

46-årige Peter Feher, der er blevet forfremmet fra sin rolle som assistenttræner, har ingen cheftrænererfaring fra Superligaen. Han har tidligere stået i spidsen for FC Helsingør og HIK, mens han har været både teknisk direktør og assisterende træner i FC Nordsjælland.

Nu står han med hovednøglen i hånden i AaB.

Læs også:Lucas Andersen om Friis-stop: Jeg er chokeret

- Jeg har min måde at gøre tingene på, og jeg ser måske nogle lidt andre ting. Jeg er hentet til klubben, fordi jeg har et offensivt mindset, men det bliver måske udtrykt på en anden måde, end det har været hidtil. Det havde allerede været inde i vores planer at ændre, så vi har flere systemer og flere strenge at spille på, og det kan også være, at der bliver brug for andre typer, siger Peter Feher til Nordjyske.

Peter Feher debuterer som cheftræner for AaB søndag aften, når nordjyderne får besøg af Brøndby IF. Aalborgenserne er før den kommende runde på syvendepladsen i Superligaen.

Læs også:AaB sætter ingen deadline: Kan være vi finder en træner, vi vil vente på

Læs også:Jacob Friis vil tilbage til fodbolden, når familien er i vater igen

Læs også:AaB-chef på trænerjagt: Ved ikke om Ståle Solbakken er ledig

Læs også:Blog: God bedring til familien Friis - hvad gør AaB nu?