Mabil: FCM var det bedre end Ajax i første halvleg

Awer Mabil ærgrer sig over den manglende koncentration fra FC Midtjylland-mandskabet i kampens åbning mod Ajax tirsdag aften.

Det blev ikke til en 'tredje gang er lykkens gang' for FC Midtjylland, da de tirsdag mødte Ajax i den danske klubs tredje gruppekamp i denne sæsons Champions League. I stedet måtte de gå fra banen med et nederlag på 1-2 på hjemmebane.

Her blev det afgørende, at Ajax allerede kom foran med to mål, inden der var spillet 13 minutter af opgøret. Det mener FCM-offensivspilleren Awer Mabil.

- Det ødelagde en del. Det er meget svært at komme tilbage fra to scoringer, så vi er nødt til at være fokuserede fra første minut. Det er Champions League, og man bliver straffet, som vi gjorde - og så skulle vi kæmpe resten af kampen, siger Awer Mabil til FCM's officielle hjemmeside.

Han peger endvidere på, at der både var positivt og negativt at tage med fra opgøret mod hollænderne. Det positivt var helt tydeligt for australieren.

- Det gode var, hvordan vi svarede igen. Vi var det bedste hold i første halvleg, hvor vi kom til flere chancer end det andet hold, fastslår kantspilleren.

Det er desuden vigtigt for ham at understrege, at det ikke bare er for at være med og få taget billeder, at det er fedt at være med i Champions League, og derfor vil han da også gerne have nogle point på kontoen snart.

Det kan ske efter landsholdspausen, hvor FC Midtjyllands næste modstander i Champions League igen er Ajax. Til den tid er det i Amsterdam.