Video : Tipsbladet
Superliga

OB vil tæmme ligaens tophold: Har fundet de steder vi kan ramme dem

OB tager søndag imod SønderjyskE i 3F Superligaen, og den kamp har fynboerne gode fornemmelser omkring.

Nummer et mod nummer otte. Det er udgangspunktet i søndagens opgør mellem OB og SønderjyskE, efter at gæsterne fra Haderslev efter otte runder sensationelt er at finde på førstepladsen i landets bedste række.

Det lader de sig dog ikke skræmme af i Odense. OB-forsvarer Ryan Johnson Laursen har stor respekt for SønderjyskE, men han har også en god fornemmelse:

Læs også:Bah tilbage i SønderjyskE efter tur i drømmeland: Sindssygt motiverende

- Det er en tæt kamp mod et hold, der er i form lige nu. Jeg synes, at vi har brugt pausen godt på at samle os og få ny energi inden den sidste etape i efterårssæsonen. Vi kommer ud til kampen med stor tro på, at vi kan kan gå ud og vinde over dem, siger Ryan Johnson Laursen til OB TV og fortsætter:

- Vi er i okay form. Vi har vundet tre ud af de sidste fire kampe, så vi kommer også med tro på tingene, men det er klart at når man møder nummer et i rækken, så tyder det også på, at de har klaret det godt. Men jeg synes at vi har analyseret dem godt og vi har fundet de steder, vi kan ramme dem. Det skal vi vise søndag, understreger Ryan Johnson Laursen.

Læs også:Holdt øje med Superliga-åbenbaring i flere år

Der er kampstart klokken 14.00 søndag i Odense.

Læs også:Premier League-klub henter dansk talent: Jeg er ret overrasket

Læs også:Superliga-klub præsenterer endnu en kontraktforlængelse

Læs også:Spilforslag til SL: Topscoreren mangler i Odense