Video : Tipsbladet
La Liga

Griezmann: Lionel Messi blev vred på mig

Tilbage i 2018 takkede franskmanden Antoine Griezmann nej til et skifte til FC Barcelona, og det var ikke noget, der faldt i god jord hos Lionel Messi.

Det var under stor bevågenhed, da FC Barcelona i sommeren 2019 sikrede sig en aftale med Antoine Griezmann, der på det tidspunkt var brandvarm i Atletico Madrid. En aftale som den catalanske klub dog havde forsøgt at få igennem allerede året før.

Her havde Lionel Messi været ude og tale meget varmt for Griezmann i offentligheden, men franskmanden valgte at takke nej i første omgang. Noget der ikke var blevet glemt, da han så skiftede året efter.

Læs også:Mandagens rygtebørs: Pep Guardiola vil have Spurs-stjerne

Det fortæller Griezmann nu i et interview, hvor han afslører, at han efter skiftet tog en længere snak med Lionel Messi:

- Da jeg underskrev kontrakten med klubben, bad jeg om tilgivelse for at have forsinket handlen og for at have sagt, at jeg ikke ville komme til Barcelona. Jeg sagde til Lionel Messi, at jeg ville give alt på banen for klubben, siger Antoine Griezmann til Universo Valdano og fortsætter:

Læs også:Så er det afgjort: Norsk komet vinder Golden Boy-prisen

- Jeg havde en lang snak med Lionel Messi, da jeg ankom. Han fortalte mig, at da jeg afviste den første chance for at komme hertil, blev han vred, fordi han havde bedt om skiftet offentligt. Men han fortalte, at han bakker mig op, og det er noget, jeg kan mærke hver dag, understreger Griezmann.

Den franske angriber har igen i denne sæson været noget udskældt for nogle ujævne præstationer, men han er for det meste fortsat at finde blandt træner Ronald Koemans foretrukne 11 spillere.

Læs også:Fredagens rygtebørs: Nigeriansk rigmand vil købe stor andel i Arsenal

Læs også:Pep Guardiola: Ville elske og ønske at Messi blev i FC Barcelona

Læs også:Efterretningsagenter og bestikkelse: Qatars VM var den vildeste beslutning