Video : Tipsbladet
Superliga

Åreladning i AGF: PC er den tredje chef der forlader klubben på kort tid

Peter Christiansen er ikke den eneste nøgle-medarbejder, der har forladt AGF på det seneste. Talentchefen og den kommercielle chef er ligeledes væk.

Da Peter Christiansen fredag blev præsenteret som FC Københavns kommende sportsdirektør, så hev det en del opmærksomhed, og det skyggede givetvis også over, at han bestemt ikke er den eneste fra AGF-toppen, som har forladt klubben på det seneste.

Tilbage i oktober kunne aarhusianerne se den kommercielle chef Jesper Elkjær fandt et tilbud om en lignende rolle i AaB så tiltrækkende, at han skiftede nordpå, og dagen før nyheden om 'PC' var endnu en AGF-chef videre.

Læs også:William Kvist forstår godt de knuste AGF-hjerter

Det drejer sig om talentchef Allan Frederiksen, som efter et længere forløb offentliggjorde, at han torsdag havde sagt sin stilling op. For AGF-direktør Jacob Nielsen er der ingen sammenhæng mellem de tre afgange, fortæller han til Århus Stiftstidende, hvor han også peger på, at de omtalte folk nok har det på samme måde.

- Allan er måske den bedste exit, jeg har været med til i min tid i AGF. Det har været en meget lang proces hvor vi har haft en åben og ærlig dialog. Og det har givet os tid til at finde ud af, hvad vi skal, og det glæder vi os til snart at præsentere for jer, siger Jacob Nielsen

Læs også:FCK bekræfter direktørs stop: Han kunne ikke se sig selv i dette

AGF-direktøren påpeger endvidere, at man allerede nu har fundet sig en ny talentchef, men at man endnu ikke er klar til at oplyse navnet på personen, som altså skal erstatte Allan Frederiksen.

Ikke desto mindre skal man vænne sig til et par nye ansigter på ledelsesgangene i AGF i den kommende tid.

Peter Christiansen blev med øjeblikkelig virkning suspenderet i AGF, og han tiltræder senest i rollen som sportsdirektør i FC København til april.

Læs også:Avis: FC København-direktør siger op

Læs også:AGF-bossens vilde skifte: En af klubbens bedste forsvinder

Læs også:Sportschef-jagt: AGF har et klart billede af den profil man ønsker