Video : Tipsbladet
Superliga

Grabara indrømmer at være milevidt fra sit vanlige niveau

Det var en bundærlig AGF-målmand, som efter nederlaget på 1-3 til FC Nordsjælland udtalte sig om sin præstation.

AGF tabte søndag aften med 1-3 på udebane mod FC Nordsjælland, hvor aarhusianernes polske målmand Kamil Grabara spillede en skurkerolle, da han særligt ved Farum-klubbens tredje scoring så skidt ud, da han sparkede bolden direkte ind i Isaac Atanga lige foran målet, hvorefter bolden gik over stregen.

Efterfølgende havde Grabara intet imod at tage scoringen på sin kappe, da han blev interviewet af TV3 Sport umiddelbart efter slutfløjt, hvor han lagde ud med at bede journalisten om at springe direkte frem til spørgsmålet om føromtalte scoring.

- Spilleren pressede mig, og jeg ramte ham på foden og bolden gik ind. Det var det, der skete. Selvfølgelig var det en dårlig beslutning, lyder det fra Grabara, som kort efter den situation var i en lignende.

Læs også:AGF klovnede i eget felt: Patrick Olsen ser problem et helt andet sted

Her erkender han da også, at han var en smule rystet, og at hans nuværende niveau i kassen for AGF'erne er milevidt fra, hvor den burde være.

- Jeg er ikke i min bedste udgave, og det er det nok helt generelt, når jeg laver den slags fejl. Det er et problem, men det er også et, som jeg kan fikse, lyder det fra Kamil Grabara, som også siger, at de muligvis ikke havde tabt, hvis det ikke var for ham.

Forud for opgøret i Farum havde han også haft en skidt kamp i pokalkampen mod Kolding, men han nægter at tage stilling til, hvorvidt han er truet på målmandsposten i Aarhus.

Læs også:Dårlig begyndelse blev til en mareridtsstart for AGF

Situationen med Kamil Grabara, hvor han sparkede bolden ind på Atanga kan ses øverst i artiklen.

Næste opgave for ham og AGF er mod Brøndby.

Læs også:LIVE: Sådan gik det da FC Nordsjælland slog AGF

Læs også:Bedst og værst: AGF delte adventsgaver ud i underholdende brag

Læs også:Pokaldrama: AGF-målmand går fra nedsmeltning til helterolle i sejr