Video : Tipsbladet
Superliga

Modstander hylder FCK-duo: De spillede, som vi kender dem

SønderjyskE-profilen Alexander Bah roser FC København for 3-1-sejren i Haderslev søndag.

SønderjyskE har foreløbig været tophold i denne sæson, mens FC København har været bundhold.

Da de to klubber tørnede sammen i søndags, var magtbalancen dog, som den plejer at være. Gæsterne fra hovedstaden vandt 3-1, og dermed måtte SønderjyskE atter konstatere, at FCK er et mandskab, de bare ikke kan slå.

Fornemmelsen inden første fløjt var ellers god hos Alexander Bah, der scorede sønderjydernes enlige mål i 1-3-nederlaget.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 10. runde

- Det er selvfølgelig ærgerligt, for i min tid har jeg ikke været med til at vinde over København, og jeg tror ikke, jeg har troet på det så meget, som jeg gjorde denne gang. Men sådan er det, og vi vidste, det var et godt hold med gode spillere. Vi må tage dem næste gang, siger Alexander Bah til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Det er aldrig sjovt, når man taber. Jeg synes ikke, at stemningen er trykket, men jeg tror, folk er ærgerlige over det og måden, det skete på. Vi var ikke tilfredse med vores første halvleg. Men man kan også godt mærke, at det kører for os for tiden. Selv om vi tabte, ligger vi stadig flot. Folk er glade, og der er godt humør på.

SønderjyskE-profilen løfter på hatten for FC København, der tog et skridt ud af krisen med sejren i Haderslev.

Læs også:Thorup fnyser af Glen: Han må jo have behov for at søge undskyldninger

- Vi snakkede om efter kampen, at specielt duelspillet var sindssygt dårligt. Men der er ikke nogen, der går ind til en kamp med en forventning om, at ”nu skal vi tabe vores dueller”. Og så må man rose FCK. De var gode i de første minutter af kampen. Men vi gjorde dem også gode, så vi skulle levere vores bedste, og det gjorde vi kun i anden halvleg, desværre, siger Bah.

Særligt to FC København-spillere imponerede ham.

- Jeg synes bare, de er ekstremt gode på kuglen. Jeg synes, at deres offensive spillere var gode til at træffe beslutninger på den sidste halvdel og lykkedes med mange af deres afleveringer imellem os. Og så synes jeg, at Rasmus Falk og Zeca spillede, som vi kender dem. Det er deres motor derinde, lyder det fra Bah.

Næste opgave for Alexander Bah og SønderjyskE er på søndag hjemme mod FC Nordsjælland. 

Læs også:SønderjyskE vil indberette FC København

Læs også:Træt Riddersholm: Så havner vi igen i det VAR-halløj

Læs også:Bedst og værst: Spilleglæde og VAR-glæde i FC København