Video : Tipsbladet
Bundesliga

Skal han til FCK? Hoffenheim klar på udlejning af Jacob Bruun Larsen

Den tyske klub er ikke afvisende over for at sende den danske kantspiller ud på en lejeaftale.

Jacob Bruun Larsen har været sat i forbindelse med FC København siden i sommer, og flere medier har for nylig skrevet om københavnernes interesse i at leje den danske U21-landsholdsspiller i januar.

Og i kantspillerens nuværende klub, Hoffenheim, er man ikke afvisende over for idéen om at udleje danskeren, skriver det tyske magasin Kicker. Kicker mener således at vide, at en lejeaftale kan komme på tale, men at et salg er udelukket.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Hoffenheim-cheftræner Sebastian Hoeneß har også kommenteret på Jacob Bruun Larsens situation, og han erkender, at der skal ses på situationen.

- Han var desværre også en af ​​dem, der var syge og skadede for ofte. Men før det spillede han heller ikke fast.

Læs også:Lars Seier spiller med musklerne: Vil hente dansk dynamit til FCK-truppen

- Så der skal være overvejelser, men kun noget, der passer til ham og os. I øjeblikket regner jeg med ham. Jeg er overbevist om hans evner, og han er nødt til at bringe dem til banen, men han skal være på banen regelmæssigt for at gøre det, siger Sebastian Hoeness til Kicker.

Jacob Bruun Larsen, 22 år, har spillet blot tre kampe for Hoffenheim i denne sæson, og i alt har han spillet 15 kampe for klubben, siden han kom til fra Borussia Dortmund for knap et år siden.

Hans kontrakt med Hoffenheim udløber i sommeren 2024.

Læs også:Medie: FC København arbejder på stor transfer

Læs også:Yussuf Poulsen fik afgørende rolle i Leipzig-pokalsejr