Video : Tipsbladet
Bundesliga

Avis: Tysk klub klar til at forære dansker væk

Frederik Sørensen kan forlade Bundesliga-klubben FC Köln kvit og frit.

Januars transfervindue kan byde på et klubskifte for den danske midtstopper Frederik Sørensen.

Ifølge Bild er den 28-årige forsvarsspiller én af seks spillere, som Bundesliga-klubben FC Köln gerne vil afskibe i løbet af januar, og klubben skal tilmed være villig til at forære Frederik Sørensen væk.

Den tidligere Juventus-spiller har kun et halvt år tilbage af sin kontrakt med FC Köln, så en eventuel transfersum vil være så beskeden, at tyskerne er villige til bare at komme af med Frederik Sørensen og spare lønkronerne. 

Læs også:OB har mistet 17-årigt talent til Brøndby: Det er altid ærgerligt

Frederik Sørensen har da heller ikke gjort alverden for at øge sin markedsværdi i denne sæson. Danskeren har således blot spillet 97 minutter i Bundesligaen, og han har ikke været i aktion siden starten af oktober.

Tidligere FC Midtjylland-spiller også på listen
FC Köln vil som nævnt af med seks spillere i løbet af vinduet, og foruden Frederik Sørensen håber "gedebukkene" også at finde en ny klub til Dominick Drexler, der har en fortid i FC Midtjylland.

En ganske beskeden fortid vel at mærke.

Læs også:Frustreret norsk klub: Vi er chanceløse hos spillere i Danmark

Offensivspilleren var således blot i FC Midtjylland i 20 dage, før ulvene solgte ham til FC Köln for 33,5 millioner kroner. Dominick Drexler nåede aldrig at spille et eneste minut for FCM.

Minutterne i FC Köln-trøjen har været meget sporadiske i denne sæson, og derfor er Dominick Drexler også én af spillerne på affyringsrampen. Modsat Frederik Sørensen håber FC Köln at få en transfersum for Drexler, der har halvandet år tilbage af sin kontrakt.

FC Köln er på 15. pladsen i Bundesligaen. 

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Superliga-klub river kontrakt med nyindkøb over

Læs også:Ronnie Schwartz om klubskifte: Jeg savner at spille kampe