Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Brøndby har forhørt sig om Celtic-spiller

Brøndby IF har et godt øje til skotsk midststopper, skriver 90min.com.

Der har været godt gang i svingdøren i Brøndby IF indtil videre i dette transfervindue, og måske er de blå-gule ikke færdige endnu.

Ifølge mediet 90min.com har Brøndby IF forhørt sig om den 25-årige midtstopper Jack Hendry, der er tilknyttet den skotske storklub Celtic FC, men i denne sæson udlejet til KV Oostende i Belgien. Her skal han som udgangspunkt tilbringe resten af sæsonen. 

Læs også:Interview med Brøndbys Rezan Corlu: Det var et lorte-efterår for mig

Jack Hendry er imidlertid en ombejlet herre.

Mediet fortæller også om interesse fra Premier League-trioen Brighton, Wolverhampton og Aston Villa samt hollandske AZ Alkmaar og belgiske KRC Genk, og i det selskab har Brøndby formentlig kun en minimal chance for at trække det længste strå. 

Læs også:Mike Jensen tættere på underskrift: For fuld kraft

25-årige Jack Hendry har spillet tre landskampe for Skotland, og han har på trods af sin beskedne alder allerede tørnet ud for otte forskellige klubber. Den største af de otte klubber er uden tvivl Celtic FC, der altså fortsat ejer ham. Hendry har spillet 27 kampe for skotterne.

Brøndby IF råder lige nu over Andreas Maxsø, Sigurd Rosted, Anton Skipper, Joel Kabongo, Hjörtur Hermannsson og Anthony Jung til det centrale forsvar, men de to sidstnævnte har kontraktudløb til sommer, mens Kabongos aftale udløber ved årsskiftet, så der vil formentlig ske en udskiftning i Brøndbys bagerste kæde i løbet af 2021. 

Læs også:- Brøndby rækker ud efter DM-guldet

Læs også:Lindstrøm afviser specielt skifte: Familien ville tage nøglen og mine ting

Læs også:Dansk klub er på jagt efter ny træner: Forgængeren er taget til Bulgarien