Video : Tipsbladet
Superliga

Nordmand med kryptisk svar på FC København-rygte

Norsk midtbanespiller kommenterer over for B.T. Sport på et rygte om, at FC København lurer på ham.

Jess Thorup har åbnet for, at FC København kan hente en midtbanespiller, og det kan potentielt blve Parfait Bizoza fra norske Aalesunds FK.

I et interview med B.T. Sport erklærer den 21-årige nordmand sig i hvert fald åben for et skifte til den danske hovedstadsklub, efter at der i sidste uge florerede et rygte i franske Football365 om, at han var på blokken i FC København.

Samtidig kommer den med en lidt kryptisk kommentar vedrørende transferrygterne.

Læs også:Medie: FCK og FCM lurede på ghanesisk midtbanemotor

- Jeg har ingen kommentarer til det, og jeg lader min agent om det, men… der er jo nok en grund til, at det står i medierne, siger Parfait Bizoza til B.T. Sport.

Som nævnt åbnede Jess Thorup forleden for, at FC København kan jagte en ny midtbanespiller, der formentlig skal agere backup til Carlos Zeca, Rasmus Falk og Jens Stage.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

- Jeg kigger også på, hvor vi er tyndest besat. Nu nævner du selv en central midtbane, og hvis vi spiller med tre eller fire på midten med diamant, er der mange positioner, der skal besættes. Der kan du hurtige se, at vi ikke er så mange, som vi er på mange andre positioner. Så det ville være et godt sted at starte med at sige, at der kunne vi godt bruge noget, sagde Jess Thorup.

Foruden FC København kunne Football365 skrive om interesse i Parfait Bizoza fra norske Molde FK, Rosenborg BK og franske Saint-Etienne. Han menes at koste i omegnen af en halv million euro - svarende til 3,75 millioner kroner - efter at Aalesunds FK rykkede ud af Eliteserien i 2020.

Læs også:Stor hæder til FCK-profil: Kåret til Årets Talent i Danmark

Læs også:Medie: FCK har indstillet dialog om Bruun Larsen for nuværende

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub