Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-bundklub forlænger med endnu en spiller

Lyngby Boldklub har fået endnu ny signatur fra endnu en spiller.

Det kan godt være, at de ligger sidst i Superligaen, og det kan godt være, at pilen peger mod 1. division for Lyngby Boldklub. 

Alligevel er klubben godt i gang med at sikre, at Carit Falch har en trup til rådighed den næste tid, som der ikke skal laves alt for mange ændringer ved.

Klubben har de sidste par dage annonceret nye aftaler til et par unge spillere, og nu har endnu en Lyngby-spiller sat sin signatur på en ny aftale med klubben.

Læs også:Barca-træner i forsvar af Messi efter stjernens første røde kort

Der er tale om stopper Kevin Tshiembe, 23 år. Han har fået en aftale, der løber frem til sommeren 2023, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Kevin er et fysisk pragteksemplar og en spændende forsvarsspiller. Vi glæder os til fortsat at arbejde med ham, fordi der er ingen tvivl om, at han har et kæmpe potentiale, for hvis han selv giver den en skalle, kan vi sammen nå rigtigt langt, siger Nicas Kjeldsen, talentchef i Lyngby, og fortsætter:

- Vi er en klub, der elsker at give vores egne spillere chancen på førsteholdet, og Kevin er et klasseeksempel på det. Kevin har i mange år spillet en rolle på førsteholdet, og han er en af dem, der kan vise og inspirere vores mange unge spillere, at vejen til førsteholdet er kort i vores klub.

Læs også:Paul Onuachu fortæller om Jess Thorup og skamroser sin nye træner

Kevin Tshiembe, der havde udløb til sommer, har nu fremtiden på plads.

- Jeg er meget glad, for det er et projekt, jeg vil være en del af. Mit hjerte er kongeblåt, for de gav mig chancen på førsteholdet og har troet på mig. Så har vi selvfølgelig nogle fantastiske fans, som jeg glæder mig at spille for igen, og jeg glæder mig til at vi kan fejre overlevelsen i Superligaen med dem til sommer, siger forsvarsspilleren.

Kevin Tshiembe kan både spille i det centrale forsvar og som højre back. Han har fem Superliga-kampe på cv'et i denne sæson, og i alt har han spillet 37 gange i landets bedste række.

Læs også:Carlsen: Fokus på fordelsreglen

Læs også:Landstræneren storroser dansk cheftræner

Læs også:AGF'er fik corona-besked 24. december: Fejrede jul med maske og handsker