Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere Superliga-spiller hjælper Alexander Bah i tjekkisk klub

Alexander Bah har nydt at få hjælp til at falde til i Slavia Prag af en tidligere Superliga-spiller.

Alexander Bah er i januar draget til udlandet, hvor han er rykket til Slavia Prag, og her er han faldet godt til. 

Sådan fortæller Alexander Bah selv i et interview med klubbens hjemmeside om sin første tid i den tjekkiske storklub. Og den gode start takker han blandt andet en tidligere Superliga-spiller for.

I Slavia Prag er Alexander Bah nemlig blevet holdkammerat med Mick van Buren, som har en fortid i Esbjerg fB, og den hollandske angriber har hidtil været meget hjælpsom.

Læs også:Stort salg i SønderjyskE: Det siger noget om os

- Jeg har det godt. Fyrene har passet godt på mig og hjulpet mig meget. Så jeg er glad for at være her. Jeg taler meget med Mick van Buren, da han har været i den danske liga og kender forskellene. Nico [Stanciu] er også god til engelsk, så han hjælper mig også meget, siger Alexander Bah til Slavia Prags hjemmeside og tilføjer: 

- Selvfølgelig er der nogle vanskeligheder med sproget, men jeg synes, fodboldsproget er let at forstå, og jeg har allerede lært de mest basale fodboldord på tjekkisk. Så jeg tror, ​​det bliver bedre og bedre, og jeg ser frem til at forbedre mig endnu mere.

Alexander Bah debuterede for Slavia Prag ved at spille alle 90 minutter i en ligasejr over Sigma Olomouc lørdag, og han kan mærke nogle forskelle i forhold til Superligaen.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

- Det er meget forskelligt fra den danske liga. Der er flere dueller her, og det er lidt mere fysisk, end jeg er vant til. Men jeg synes, vi klarede os godt, især i anden halvleg, og jeg ser frem til at lære og blive bedre i den tjekkiske liga, siger han.

I den tjekkiske storklub har den 23-årige højre back har fået en kontrakt, der gælder indtil sommer 2025.

Læs også:Superliga-klub klar med dankortet: Jagter flere spillere

Læs også:Transferplanen: Bah-millioner kan få ben at gå på