Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland-angriber misser de sidste testkampe

Angriber Sory Kaba, der har siddet ude med Covid-19, er tilbage i træning, men misser også de sidste testkampe.

Når de danske mestre i næste uge tager hul på forårssæonen i Superligaen, er Sory Kaba formentlig ikke med fra start. Cheftræner Brian Priske fortæller til Herning Folkeblad, at angriberen heller ikke spiller de sidste par testkampe.

FC Midtjylland spiller mod Silkeborg torsdag, mens der venter en testkamp mod Esbjerg fredag, og Sory Kaba er så småt tilbage i træning, efter han fik Covid-19 på bagkant af, at han var vendt retur fra en ferie i Dubai.

Læs også:Trods sparsom spilletid: FCM-spiller afviser udlejning

- Men på grund af vores restriktioner spiller han ikke mod Silkeborg eller Esbjerg, siger Brian Priske til Herning Folkeblad.

Dermed kunne det tyde på, at tyske Luca Pfeiffer får chancen fra start i næste uge mod SønderjyskE. Angriberen scorede i seneste testkamp og ligner en spiller, der er blevet mere komfortabel i Danmark og FCM.

Læs også:Tæt på starten af forårssæsonen: Skaderne vælter ned over FCM

Der er naturligvis også andre alternativer, men Pfeiffer blev trods alt hentet for 11 millioner kroner og har fået lidt roser i løbet af januar fra træner Brian Priske. Og Kaba har ikke været på banen i nogle af testkampene i januar.

FC Midtjylland spiller mod SønderjyskE torsdag i næste uge. Opgøret spilles i Herning.

Læs også:Kort før positiv coronatest: FCM-profil var i Dubai

Læs også:FC Midtjylland-stjerne har fået coronavirus

Læs også:FC Midtjylland-angriber ude med skade: Misser starten på foråret