Video : Tipsbladet
Champions League

Bayern-træner roser ung komet: Derfor startede han

17-årige Jamal Musiala får store roser med på vejen af Bayern Münchens træner Hansi Flick, efter sin præstation mod Lazio.

Bayern München tværede tirsdag aften Lazio ud i deres første indbyrdes ottendelsfinale i Champions League-turneringen.

Allerede efter bare 24 minutter var sydtyskerne foran 2-0 og det sidste af de to mål blev scoren af bare 17-årige englænder.

Jama Musiala er hans navn, og han havde indtil i går blot startet én kamp for Bayern München i år, men lignede ikke en, der lod sig hæmme af begivenheden.

Læs også:Irriteret Lazio-træner: Tynget af kampens beydning

- Han er meget sikker på bolden og spillede godt mellem linjerne. Han har en god fornemmelse for hvilke rum, han kan løbe ind i, eller hvor han skal stille sig, og han gjorde en god figur sammen mes resten af holdet, lød det fra Hansi Flick efter kampen og uddybede:

- Selvfølgelig gjorde målet os glad, så vi er tilfredse. En afgørende faktor for, hvorfor han spillede i dag, var, at vi havde brug for hans evner til at holde på bolden, en der kunne skabe overtal mellem linjerne og gøre sig spilbar. Det gjorde han godt.

Læs også:Lazio-gave grundlægger Bayern Münchens storsejr

Bayern München sidder på førstepladsen i Bundesligaen med to point ned til RB Leipzig. Næste opgave for sydtyskerne er mod Köln, inden Dortmund kommer på besøg 6. marts.

Læs også:17-årigt stortalent skrev historie med CL-scoring

Læs også:Opstillinger: Dansker på svær opgave i CL

Læs også:Gratis måned: Se aftenens CL-kampe med YouTv