Video : Tipsbladet
Superliga

- Jeg er helt ligeglad med, hvad Jess Thorup siger

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen er sikker på, at FCK-træner Jess Thorup har fortrudt de udtalelser, han kom med om de blå-gule søndag aften.

- Det er jo imponerende, at der ikke er nogen,der har snakket om Brøndby. Sidste års mestre er bare fuldstændig parkeret. Jeg ved godt, at de tabte i dag igen, men det er da imponerende, at de er gået under radaren på den måde. Men jeg tror, at jeg skal holde fokus på mig selv lige nu og vores hold.

Sådan lød det fra FC København-træner Jess Thorup, da han gæstede studiet hos 3+ efter søndagens nederlag til FC Midtjylland. FCK-bossen valgte uden at være blevet spurgt til det at dreje samtalen over på Brøndby IF og mestrenes mildt sagt dårlige sæsonstart.

Det er faldet flere for brystet, og Carsten V. Jensen, der er fodbolddirektør i Brøndby IF, undrer sig også.

- Jeg er helt ligeglad med, hvor Jess Thorup siger, og jeg tror også, han har fortrudt, at han har bevæget sig derud. Lad Jess arbejde med sit og lad os klare vores, siger Carsten V. Jensen til podcasten BrøndbyLyd.

Også FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen er forbavset over, at Jess Thorup valgte at bringe Brøndby IF i spil i nedtakten til løvernes nederlag mod FC Midtjylland. Hør "PC's" kommentar i videoen i toppen af artiklen.

Når det er sagt, stillede Jess Thorup et konkret spørgsmål. Går Brøndbys dårlige sæsonstart under radaren?

Det mener Carsten V. Jensen grundlæggende ikke er tilfældet.

- Det bekymrer jeg mig ikke rigtig om. Jeg synes, vi står til rådighed hver gang, vi bliver spurgt til noget, og det er ikke noget med, at vi render og gemmer os. Men jeg forstår da udmærket godt, at der er et stort spørgsmål derude lige nu, som lyder, "hvad sker der med Brøndby?", siger "CV" og tilføjer:

- I et helt forår, hvor vi arbejdede os hen mod et mesterskab, var det ikke ret mange gange, at jeg skulle på TV. Sådan er det. Når det går godt, kan man nogle gange bruge det som målestok. Hvis der ikke bliver sprugt efter sportdirektøren, er det, fordi det går nogenlunde okay. I det her efterår tror jeg, at jeg har været på ved hver kamp. Så det er ikke sådan, at Brøndbys præstationer - eller mangel på samme - går under radaren. 

Jess Thorup har ikke givet et interview siden søndag i Parken, men mandag kommunikerede FC København via pressechef Jes Mortensen, at Thorup er ærgerlig over sin udtalelse - læs mere her.