Video : Tipsbladet
1. division

Horsens-profil: Glæder mig til at få 10 pilsnere

Det blev til et ikonisk interview med Magnus Riisgaard Jensen efter AC Horsens' oprykning kom på plads.

AC Horsens sikrede sig mandag aften en billet retur til Superligaen, da de slog Fredericia med 4-0. Derfor kunne propperne springe, og der var ingen tvivl om, hvordan forsvarsspilleren Magnus Riisgaard Jensen havde det.

I et interview med TV3 Sport fik han sat ord på, hvordan han havde det i legendariske vendinger, som kan ses i videoen øverst i artiklen.

- Jeg har det fantastisk. Jeg kunne ikke have det bedre. Vanvittig kamp, at vi gør det her i. Fucking vigtigt for byen. Jamen, det kan ikke være bedre. Det er klasse, siger han og prøver at sætte ord på, hvilke følelser, han har i kroppen.

- Det ved jeg ikke engang. Det er bare glæde og forløsning. Pisse lang sæson. Det har været hårdt, men det er fandeme også fedt, når det er hårdt. Det er fantastisk, lyder det fra Magnus Jensen.

Med sejren slipper de altså for en meget spændende afgørende kamp på søndag mod Hvidovre.

- Det havde været en svær kamp i næste uge, hvor vi skulle vinde. Fantastisk, at vi gør det på den her måde, men vi havde også fornemmelsen af, at vi ville gå herned og vinde. Og det gør vi, så det kunne ikke være bedre, forklarer Horsens-profilen, som endelig fik præciseret, hvordan oprykningen nu skal fejres.

- Det fatter du slet ikke. Jeg glæder mig så meget til at få 10 pilsnere. Jeg glæder mig, det bliver skønt, fastslår Magnus Riisgaard Jensen.

Læs meget mere om sejren over FC Fredericia her.