Video : Tipsbladet
Superliga

Thomasberg: Det er voldsomt af FC København

Thomas Thomasberg kalder FC Københavns målmandsageren på transfermarkedet for voldsom.

I 2013 gik Peter Christiansen rundt i Randers FC og drømte om at hente Mathew Ryan til Kronjylland. Her ni år senere lykkedes det "PC" at få fingrene i den australske landsholdsmålmand - som bekendt til FC København.

Det er en transfer, der får Randers-træner Thomas Thomasberg til at løfte på hatten. Det sker i et interview med lokalavisen Randers Amts Avis.

Netop FC København og Randers FC tørner sammen fredag aften i Parken, og her kan Mathew Ryan i princippet debutere for hjemmeholdet, der blev tvunget på markedet efter en keeper, da Kamil Grabara blev stanget ned af Mathias Ross. 

- Det er voldsomt at kunne hente så dygtig en målmand som Mat Ryan, når man i forvejen har så mange andre at kunne vælge imellem. Men det er jo et udtryk for, at han (Peter Christiansen, red.) er kommet til en klub, hvor han kan handle uden budget, siger Thomas Thomasberg til Randers Amts Avis.

Mathew Ryan ventes at starte på bænken mod Randers FC fredag aften, mens Karl-Johan Johnsson tager plads mellem stængerne. Den svenske målmand har en fortid i Randers FC.

Der er kickoff i Parken klokken 21.00. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.