Video : Tipsbladet
Generelle

Superliga-klub bød: Nu vil gigant købe ham

Han var på radaren i FC Nordsjælland i sommers, men han valgte i sidste ende at forlænge sin aftale i Egypten. Nu skulle større adresser have snøren ude efter ham.

I Egypten bliver han udråbt til den næste Mohamed Salah.

Der er tårnhøje forventninger til kantspilleren Ibrahim Adel fra Pyramids FC i hjemlandet. Allerede i sommer var der bud efter ham fra Danmark, hvor FC Nordsjælland forsøgte at hente ham.

Buddet var angiveligt for lavt for Pyramids FC, der i sidste ende valgte at binde Adel til en ny aftale frem til 2026. Det sikrer dem formentlig en større pose penge i klubkassen, når han på et tidspunkt skal sælges videre.

Og det kan allerede ske til januar for ifølge det engelske medie 90min, så er der massiv interesse for den 21-årige egyptiske landsholdsspiller. De skriver, at Liverpool er en blandt mange bejlere.

Ifølge mediet har hans landsmand Mohamed Salah også gjort Liverpool opmærksomme på Ibrahim Adel, men klubbens scoutingafdeling havde ham allerede på radaren.

Udover Liverpool så oplyser 90min også, at Arsenal, Brentford, Brighton og Nottingham Forest er opmærksomme på ham. Arsenal skulle også være ude efter Jesper Lindstrøm, men det kan blive en dyr fornøjelse.

Det forventes, at de interesserede klubber går benhårdt efter ham til januar, hvorefter planen er at leje ham ud til en anden europæisk klub, mens han får sin arbejdstilladelse på plads i Storbritannien.

I sommers forlangte Pyramids FC godt 40 millioner kroner plus diverse bonusser for kantspilleren. Med en ny aftale i hus, så må det beløb forventes at være højere til januar.

Ibrahim Adel har været en del af Pyramids FC siden februar 2018. I 2019 blev han en del af førsteholdet, hvor han har leveret stort. 22 mål og ni assists er det blevet til i 78 optrædener. Det er også blevet til tre landskampe for Egypten.