2016-03-28 12:39
Foto: Silkeborg IF

Silkeborg IF satser voldsomt på oprykning i denne sæson, og det vil få massive konsekvenser, hvis ikke dette sker.

Silkeborg IF er en klub, der satser massivt i øjeblikket. Klubben vil tilbage i det fine selskab i Alka Superligaen, men lige nu ser det mere end tungt ud trods tre oprykningspladser i spil. Silkeborg IF har dog satset markant på transfermarkedet i bestræbelserne på at rykke op, for det vil blive en dyr omgang, hvis dette skulle glippe. 

Det understreger klubbens direktør Kent Madsen, der har klare budskaber i posen: 

- Jeg har været med siden 2002, og vi har ikke på noget tidspunkt satset så meget, som vi gør nu. Det er lige på kanten af, hvad der er sund fornuft, men vi tror på det. Selvfølgelig har vi en plan liggende klar i skuffen, hvis det skulle ske, at vi ikke rykker op. Kald det bare en hestekur. Så tager vi hårdt fat og kan ikke køre videre med det set-up, som vi har nu, siger Kent Madsen til Ekstra Bladet og fortsætter:
 
- Truppen vil blive slanket fra den ubehagelige ende. Nogle af de bedste spillere, som naturligt nok også er de mest løntunge, vil blive forsøgt bragt videre. Så vil vi få en mindre trup og også en mindre tung trup. Det er ikke raketvidenskab, og vi ved, hvad vi i så fald skal gøre, lyder det fra direktøren. 
 
Silkeborg IF er at finde på sjettepladsen i 1. division - fire points efter Vendsyssel på den tredje og sidste plads til Alka Superligaen. 
SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?