• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Dalgaard tænker stadig på turbulent Vendyssel-vinter: Det var noget rod

Dalgaard tænker stadig på turbulent Vendyssel-vinter: Det var noget rod
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske angriber Thomas Dalgaard kan ikke lade være med at tænke på, om vinterens investorkøb af Vendsyssel FF var med til at koste klubbens oprykning til Superligaen.

Af Kenneth Jensen

Rutinerede Thomas Dalgaard scorede 12 gange i Vendsyssel i sidste sæson, men han kommer med al sandsynlighed ikke til at score nogen i den kommende sæson for klubben. Dalgaard har kontraktudløb om en uge, og den aftale står ikke lige til at blive forlænget.

Den 33-årige angriber skiftede i sommer til Vendsyssel med den forhåbning at rykke op i Superligaen, men sådan gik det akkurat ikke. Vendsyssel kan se tilbage på en vinter, hvor investorer købte op i klubben, og gav Erik Rasmussen sportsligt ansvar. Og bare dage inden forårsstarten blev Joakim Mattsson fyret af Rasmussen, der selv overtog ansvaret som træner.

Foråret bød blot på ét point i de første tre kampe og syv i de første seks kampe. Havde klubben fået flere point i starten, var rækken blevet vundet af Vendsyssel. Og det er noget, der starter sidder i baghovedet på Dalgaard.

- Jeg synes, det var noget rod, og jeg kan ikke lade være med at tænke på, om det kostede oprykningen. Det var ikke det rigtige at gøre, synes jeg. Men jeg brokker mig ikke over det. Det er den slags, der sker i fodbold, siger Thomas Dalgaard til avisen Nordjyske.

I stedet for at vinde rækken sluttede Vendsyssel FF som nummer to i tabellen og skulle derfor op mod AC Horsens i to kampe om at være Superliga-hold fra den kommende sæson, og de kampe vandt Horsens altså samlet.

Thomas Dalgaard har en fortid i klubberne Randers FC, Viborg FF, SønderjyskE, OB, Skive, Heerenveen og Manisaspor.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.