• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Fremad Amager handler i udlandet igen: Henter hollænder til 1. division

Foto: Fremad Amager

For fjerde gang denne sommer henter Fremad Amager en spiller i udlandet til den danske 1. division. Sven Blummel, som han hedder, er fra Holland og kommer fra Den Bosch.

Af Anders Dehn

Sven Blummel er 22 år gammel, fra Holland og nu Fremad Amager-spiller. Den danske 1. divisionsklub har netop præsenteret ham som ny mand i truppen. 

Det er fjerde gang i denne sommer, at holdet får tilgang fra udlandet. Tidligere er Réda Rabeï kommet til fra franske Amiens, Sodiq Anthony Rasheed fra nigerianske Remo Stars og Faris Zubanovic fra bosniske Zeljeznicar.

Blummel fik sin fodboldopdragelse i PSV Eindhoven, men har tilbragt de seneste år i FC Den Bosch. Her nåede han 72 kampe i den næstbedste række i Holland, inden han altså nu skifter til den næstbedste række i Danmark.

- Jeg er virkelig spændt på at pakke tasken og starte et nyt kapitel udenfor Holland. Som offensiv spiller vil jeg selvfølgelig gerne kunne bidrage med mål og oplæg, og jeg vil kæmpe for at blive en del af startopstillingen. Mit nuværende fokus er at tilvænne mig hurtigst muligt, og det, tror jeg ikke, bliver noget problem, siger Sven Blummel i en pressemeddelelse.

Hollænderen får nummer 14 og kan debutere på fredag, når Fremad Amager møder Nykøbing FC. Manager Olof Mellberg ser frem til at gøre brug af sin nye offensivspiller.

- I Sven får vi en dynamisk spiller, der kan spille på flere offensive positioner. Trods sin unge alder har han mange års erfaring fra den næstbedste liga i Holland, siger han.

Superliga

Mere Superliga

Fokus