1. division

Hobro tilbage på sejrssporet mod Skive

Efter tre nederlag i træk kom Hobro torsdag tilbage på førstepladsen i 1. Division med en 2-1 sejr over Skive.

Tre nederlag i træk med en samlet målscore på 0-7 var Hobro IK's udgangspunkt inden torsdagens kamp mod Skive. Ikke just opmuntrende. Og så alligevel - det blev det efter 13 minutter, hvor Justesen bragte hjemmeholdet foran.

Vi skulle et kvarter ind i anden halvleg, før det lykkedes Skive at svare igen. Jeppe Mogensen stod for gæsternes udligning, der dog kun holdt i to minutter. Her kom Sebastian Andersen nemlig på tavlen for Hobro for sjette gang i sæsonen.

2-1 føringen blev for meget for udeholdet, der ikke kom tilbage.

Med sejren sætter Hobro sig igen på en foreløbig førsteplads i 1. Division. Den kan nemlig blive hapset igen allerede på søndag, hvor Vendsyssel FF tager imod FC Roskilde.