1. division

Iskolde Kolding sænker Viborg

Kolding IF vandt fredag aften med 3-1 over Viborg, som sender Superliga-drømmene meget langt væk for sidstnævnte.

Viborgs muligheder for at passere Vejle i toppen af 1. division og tage denne sæsons eneste oprykningsplads led fredag aften et knæk. Ligesom tidligere på sæsonen lykkedes det nemlig for oprykkerne fra Kolding IF at drille dem.

Tilbage i september tog Kolding en 2-1-sejr på udebane, og denne gang blev det 3-1.

Viborg havde dog deres muligheder for at tage sejren selv, og det var da også dem, som kom på måltavlen først, da Frederik Brandhof sendte et drømmemål i kassen efter bare et kvarters spil. Det lykkedes dog for Kolding at få udlignet lidt før pausen på et hovedstød fra midterforsvareren Mathias Høgsholt efter et frispark i højresiden fra Sebastian Sommer.

Samme Sommer viste efter pausen igen prøver på sin flotte sparketeknik, da han efter 71 minutters spil bankede bolden i mål via overliggeren, som sendte dem mod endnu en sejr over viborgenserne. Det er desuden en scoring, som du kan se øverst i artiklen.

Viborg pressede i store dele af kampen meget på, men bolden ville ikke som spillerne, som i dagens anledning var klædt i sort - og i stedet for en udligning lykkedes det for Jeppe Hansen at slå kontra i overtiden og score køligt til 3-1.

Vejle, som skal spille mod Fredericia senere fredag, kan nu med en sejr rykke ti point foran Viborg og dermed tage et meget stort skridt mod Superligaen. For Kolding betyder det, at man er på fjerdepladsen med 12 point ned til nedrykningsstregen.