• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Næstved fightede sig til point i Vejle

Foto: Getty Images

Vejle måtte nøjes med 1-1 i søndagens opgør mod Næstved, der var kommet tidligt foran.

Af Mads Bye Marboe

Det var top og bund, der mødtes, da NordicBet Ligaens førerhold, Vejle Boldklub, søndag eftermiddag fik besøg af Næstved, der log næstsidst inden kampstart.

Men det var de undertippede gæster, der fik en flyvende start. Efter blot tre minutter slog Mathias Kisum et hjørnespark ind i det lille Vejle-felt, og her stod Andreas Heimer klar til at flugte bolden op i nettaget. 1-0 til Næstved.

Ikke længe efter var der dog udlignet.

Det, der lignede et ufarligt indlæg, blev slået ind foran Næstved-buret, hvor keeper Mikkel Bruhn ganske upresset kunne vifte bolden væk. Men det formåede han slet ikke at gøre, og bolden havnede i stedet for fødderne af Lucas Jensen, der kunne score i et tomt mål.

Læs også:Brandvarm dansker scorede igen i 2. Bundesliga

1-1 stod det derfor efter ti minutter.

Lucas Jensen var på spil igen en halv times tid senere, da han fik en fri hovedstødsmulighed tæt under mål, men kantspilleren headede direkte på Mikkel Bruhn, så det hele var lige ved pausefløjt.

Første store chance efter pausen tilfaldt også Jensen. Et indlæg blev i det 53. minut headet på tværs til Vejle-spilleren, der foran mål forsøgte at trykke af, men Jensen fik sparket forbi bolden, og så slap Næstved med skrækken.

Efter en lille time havde Arbnor Mucolli så et farligt forsøg fra distancen, som Mikkel Bruhn dog fik afværget.

Læs også:Brøndby-træner savnede flere chancer i tirsdagens testkampe

I det 64. minut blev for første gang farligt ved topscorer Kjartan Finnbogason, men den islandske angriber kunne akkurat ikke nå foran Mikkel Bruhn, der boksede bolden væk og samtidig kom til skade under sammenstødet.

Næstved-keeperen kom dog på benene igen og fortsatte kampen.

Efter 72 minutter var hjemmeholdet atter tæt på, og igen var Arbnor Mucolli manden bag Vejle-afslutningen. En Næstved-clearing landede for fødderne af midtbanespilleren, der trykkede af, men forsøget ramte stolpen.

Og sådan fortsatte det tunge Vejle-pres indtil slutfløjt.

Men det blev aldrig til mere end lige ved og næsten, hvorfor det sluttede 1-1. Det betyder, at Vejle og Næstved har henholdsvis 45 og 19 point.

Læs også:Viborg sikrer sig point til sidst mod Skive

Læs også:Optimistisk Næstved-boss: Står en smule bedre end vores konkurrenter

Læs også:Fredericia-chef kigger opad: Måske er det naivt

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Mere Superliga

Fokus