• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Morten Jørgensen

NordicBet forbliver navnesponsor for 1. division

Divisionsforeningen og NordicBet er blevet enige om at forlænge samarbejdet i yderligere et år.

Af Morten Jørgensen

Siden marts 2017 har NordicBet været navnesponsor for 1. division, og sådan bliver det i hvert fald ved med at være i mindst et år mere.

I en pressemeddelelse oplyser Divisionsforeningen, at NordicBet har forlænget sit sponsorat frem til sommeren 2020.

Samarbejdet glæder Divisionsforeningen direktør, som mener, at navnesponsoratet har skabt genkendelighed om den næstbedste række.

- Vi er i samarbejde med NordicBet lykkedes med at sikre et højt kendskabsniveau for NordicBet Liga, og har samtidig implementeret en række fantiltag, hvor klubbernes fans ved udvalgte kamp sikres en ekstra værdi via NordicBet ”tailgate-aktiviteter”. Det er derfor meget glædeligt, at NordicBet ønsker at forlænge samarbejdet, og at vi med den nye aftale får lagt yderligere tyngde på samarbejdet omkring fanaktiveringerne. Det er til gavn for begge parter, men i høj grad også til gavn for de mange fans, der møder op på stadion hver weekend i sæsonen, siger Claus Thomsen.

Hos NordicBet er der naturligvis også glæde at spore over den nye aftale.

- Gennem de sidste to år har vi haft et rigtigt godt samarbejde med Divisionsforeningen og klubberne, hvor vi i fællesskab har arbejdet på at skabe de bedste rammer for danske fodboldfans. Vi agter at fortsætte det positive samarbejde, hvorfor det har været naturligt for os at forlænge aftalen med endnu et år, fortæller Ronni Hartvig, kommerciel direktør for Betsson Group, der står bag NordicBet.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.