• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Ricki Olsen forlader HB Køge

Ricki Olsen forlader HB Køge efter en sæson i klubben.

Af Victor Risager

Efter fire år i FC Helsingør skiftede Ricki Olsen i sommer til HB Køge på en etårig kontrakt, men selvom det blev til 30 kampe og to mål, bliver kontrakten ikke forlænget.

På sin hjemmeside meddeler HB Køge, at den 30-årige højreback stopper i klubben, når kontrakten udløber denne sommer. Der skal nye kræfter ind på positionen, forklarer sportsdirektør Per Rud.

- Ricki har udvist stort engagement og hårdt arbejde, og kæmpede sig flot tilbage på holdet efter en periode i foråret med begrænset spilletid. Vi har dog vurderet, at der skal nye kræfter til på hans position, og derfor er vi blevet enige om ikke at fortsætte samarbejdet.

- Ricki har en god personlighed og har været en dygtig og professionel spiller, som vi ønsker alt det bedste fremover, siger Per Rud.

Foruden FC Helsingør og HB Køge har Ricki Olsen tidligere spillet for Randers FC, Viborg FF, Næstved Boldklub og Nordvest FC.

HB Køge sluttede på en syvendeplads i NordicBet Ligaen i den netop overståede sæson.

Superliga

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udeban...

Mere Superliga

Fokus