• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Silkeborg køber 25-årig svensk angriber

Foto: Silkeborg IF

SIF har købt den 25-årige angriber Shkodran Maholli i Sirius.

Af Kenneth Jensen

Peter Sørensen har ledt og ledt efter en angriber, og det er nu lykkedes for SIF-manageren at finde den angriber, der skal sparke SIF tilbage i Superligaen.

Klubben har netop annonceret, at Shkodran Maholli er købt i den svenske klub IK Sirius.

Den 25-årige-angriber har underskrevet en toårig aftale med Silkeborg.

- Vores jagt på en angriber bragte os til Sverige, hvor vi gennem gode kontakter blev gjort opmærksom på Shkodran Maholli. En fysisk stærk angriber, der både er god i hovedspillet og har et godt spark med venstrebenet. I sine kampe for IK Sirius har han vist, at han både har næse for selv at opsøge chancerne og også sætte sine holdkammerater op til afslutninger. Jeg glæder mig til at se Shkodran i SIF’s røde trøje, siger SIF-manager Peter Sørensen i en pressemeddelelse.

Angriberen har scoret masser af mål i den næstbedste række, men i Allsvenskan har det været lidt op og ned. I denne sæson har han bare scoret en enkelt gang for Sirius, der ligger sidst.

Shkodran Maholli har tidligere spillet i klubberne Halmstad Atvidaberg, Häcken og altså Sirius. Han skiftede i januar 2017 til Häcken, men forlod klubben bare et halvt år senere for at spille for Sirius, som han altså nåede et år hos.

I SIF håber han på at være med til at sparke klubben tilbage i landets bedste række. 

- Jeg er rigtig glad. Jeg glæder mig til at være med på rejsen tilbage mod Superligaen, siger angriberen og forklarer:

- Det er en rigtig professionel klub med gode faciliteter. Stadionet ser næsten magisk ud, så det glæder jeg mig til at prøve.

Udover Maholli har SIF også "Alex" og Davit Skhirtladze, der kan spille forreste angriber, mens også spillere som Magnus Mattsson kan spille en rolle i angrebet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus