• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Andreas Arp

Skhirtladze er færdig i Silkeborg: Jagter ny klub

Skhirtladze er færdig i Silkeborg: Jagter ny klub
Foto: Jan Christensen/Getty Images

25-årige Davit Skhirtladze er sat fri af sin kontrakt med Silkeborg IF, oplyser 1. divisionsklubben.

Af Andreas Arp

- Vi har sådan en stående aftale om, at vi ser, hvad der sker de næste dage. Hvis der åbner sig en god mulighed for Davit, så kigger vi på det, og ellers er udgangspunktet, at han klør på, hvis der ikke sker noget.

Sådan lød det i sidste uge fra sportchef i Silkeborg IF Jesper Stüker, da tipsbladet.dk spurgte ham ind til Davit Skhirtladzes situation.

Læs også: Skhirtladze arbejder på Silkeborg-exit - men Sloth bliver formentlig

Nu står det dog klart, at den 25-årige georgier er færdig i Silkeborg IF. Offensivsspilleren er nemlig med fristillet i Silkeborg IF med øjeblikkelig virkning, oplyser klubben på sin hjemmeside:

- Vi siger tak for indsatsen til Davit, der har gjort det godt på SIF’s bedste hold siden han kom til klubben fra AGF i vinterpausen 2015/16. Men med nedrykningen til NordicBet Ligaen og udviklingen i SIF med ny sportslig ledelse var tidspunktet nok kommet til, at vi skulle skilles, siger Jesper Stüker til klubbens hjemmeside.

Silkeborg IF oplyser desuden, at offensivsspilleren allerede har forladt Søhøjlandet og gået på jagt efter en klub i et af de europæiske lande, hvor transfervinduet stadig er åbent.

Superliga

Mere Superliga

Fokus