• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kristian Porse

Tidligere AaB-keeper forlader Vendsyssel: Har fået gunstigt tilbud fra udlandet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere Superliga-målmand Karim Zaza forlader posten som målmandstræner i Vendsyssel FF, da han har fået et tilbud fra udlandet, som han ikke kunne takke nej til. Det skriver klubben i en pressemeddelelse onsdag eftermiddag.

Af Kristian Porse

Karim Zaza skal ikke længere være målmandstræner i Vendsyssel FF. Det meddeler klubben onsdag. Årsagen er, at den tidligere Superliga-keeper har fået et gunstigt jobtilbud i udlandet. 

Det er ikke første gang, at Zaza drager udenlands for at arbejde. Han har blandt andet tidligere været målmandstræner i Qatar under Michael Laudrup. 

Hos Vendsyssel FF er man ærgerlige over at miste Karim Zaza, der ifølge sportsdirektør Ole Nielsen havde en stor betydning for spillerne og særligt målmændene i klubben. 

Læs også:Randers FC besejrede Vendsyssel i målfest

- Det er selvfølgelig med stor ærgrelse, at vi må sige farvel til Karim, der har været en stor del af Vendsyssel FF i en længere periode. Han har med sit gode humør været med til at bidrage til en god dagligdag, og samtidig har han været med til at skabe en vinderkultur i klubben, siger han ifølge pressemeddelesen. 

- Karim har været en stor inspiration for vores målmænd, og har udviklet rigtig godt på dem, der har været her i sin tid i klubben – det har vi blandt andet set med Nicolai Flø og Peter Friis Jensen. Men vi har også forståelse for hans ønske om et nyt eventyr udenlands, og vi har naturligvis accepteret dette ønske. Vi ønsker ham al muligt held og lykke i fremtiden, og takker for en rigtig god tid i Vendsyssel FF, siger han. 

Hovedpersonen selv er naturligvis glad for den nye udfordring, der venter, men samtidig understreger han også, at han kommer til at savne hverdagen i Vendyssel, hvor han har fået gode relationer gennem tiden. 

Læs også:Tidligere Superliga-spiller skifter til Vendsyssel

- Jeg jubler med det ene øje, og græder med det andet. Det er svært at sige farvel til klubben og menneskerne heroppe, for det er et rigtig godt sted at være med kompetente mennesker hele vejen rundt. Jeg er glad for at gå på arbejde hver dag, og have følelsen af, at alle arbejder i den samme retning. Men sådan et tilbud, jeg har fået, hænger ikke på træerne, og som målmandstræner skal du være heldig, hvis du får sådan en chance én gang – nu er jeg så heldig, at jeg får chancen igen, siger han.

- Jeg kommer uden tvivl til at savne trænerteamet, spillerne og alle i klubben. Det har været en rigtig god tid, jeg har haft her, og jeg ønsker hele klubben alt det bedste, afslutter han. 

Karim Zazas aktive karriere som målmand sluttede i 2016. 

Læs også:Ny Vendsyssel-mand hylder faciliteterne: Har aldrig set bedre

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Transferplanen: Kommer der overhovedet til at ske noget i Aalborg?