Randers FC besejrede Vendsyssel i målfest

Randers FC vandt 4-3 over Vendsyssel FF i en testkamp onsdag eftermiddag.

Testkampe handler primært om at pudse formen af til langt vigtigere opgaver, men de behøver absolut ikke at være kedelige af den grund, og kedeligt var det i hvert fald ikke, da Randers FC og Vendsyssel FF tørnede sammen onsdag eftermiddag.

En underholdende affære endte med en 4-3-sejr til Superliga-klubben fra Kronjylland.

Randers FC fik den bedste start på kampen, da Vito-Hammershøy Mistrati bragte holdet foran 1-0, men Superliga-nedrykkerne fra Vendsyssel slog fint tilbage og vendte 0-1 til 2-1. Kort før pausen bragte Marvin Egho dog balance i regnskabet.

Vendsyssel FF tog igen føringen kort inde i anden halvleg, men så lykkedes det Randers at sætte trumf på. Først udlignede Saba Lobjanidze til 3-3, og efter godt en times spil blev Mikkel Kallesøe matchvinder med målet til 4-3.

Randers FC møder AGF på udebane i Superliga-premieren.