• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Vejle ophæver med kantspiller: Der er for langt til spilletid

Vejle Boldklub ophæver med 21-årig kantspiller, der har været i klubben i seks år.

Af Victor Risager

Vejle Boldklub har efter nedrykningen til 1. division hentet en håndfuld nye spillere, og på transfervinduets sidste dag siger de også farvel til en. 

Superliga-nedrykkerne har ophævet aftalen med den 21-årige kantspiller Christian Kudsk. Det meddeler klubben på sin hjemmeside. 

Christian Kudsk har selv ønsket at forlade Vejle Boldklub i jagten på spilletid, fortæller han.

- Det er min beslutning at forlade VB ti måneder før udløb af kontrakten. Jeg gav det en chance i sommeropstarten og spillede mod Nykøbing FC, men siden har jeg ikke været i truppen. Min form er fin og jeg føler mig klar, men der er for langt til spilletid og det tager jeg nu konsekvensen af, siger Christian Kudsk ifølge Vejles hjemmeside.

Den nu transferfrie kantspiller kom til Vejle Boldklub fra FC Midtjylland som 15-årig og nåede at spille 26 kampe for klubben. I sidste sæson var han udlejet til Thisted, hvor han spillede 28 kampe i 1. division. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...