• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Viborg henter stor angriber i Grasshoppers

Viborg henter stor angriber i Grasshoppers
Foto: Getty Images

Viborg FF har lavet en treårig aftale med Albion Avdijaj, oplyser klubben tirsdag eftermiddag.

Af Mads Bye Marboe

Viborg FF kan tirsdag eftermiddag oplyse, at klubben henter Albion Avdijaj til klubben på en treårig aftale.

Den albanske angriber hentes til klubben fra schweiziske Grasshoppers, hvor han har optrådt ad flere omgange.

- Avdijaj er en angriber, som vi længe har kigget på, og vi er glade for, at det endelig er faldt på plads. Han er en klassisk 9’er med en god fysik, fint hovedspil, sparker med begge ben og så er han meget aggressiv i sit spil. Han er en anden type end vores øvrige angribere, så han kommer til at supplere vores offensiv rigtig godt.

- Han har fået en god fodbolduddannelse, og vi ser et rigtig godt potentiale, som vi skal have forløst her hos os. Vi forventer klart, at han kan gøre en forskel for os indenfor relativt kort tid, siger sportschef Jesper Fredberg til klubbens hjemmeside.

Avdijaj er 25 år gammel og har tidligere spillet ungdomsfodbold i Hoffenheim og Wolfsburg. Han har desuden været udlejet til klubber som Vaduz og Debrecen, men ser nu frem til en permanent aftale i Viborg.

- Jeg er rigtig glad for at være her, og har hørt meget godt om Viborg. Det er en klub med traditioner, gode fans og et flot stadion, så jeg glæder mig til at komme i gang her, lære holdkammeraterne og sproget at kende og selvfølgelig få en masse spilletid.

- Klubben har ambitioner om noget større, og det passer mig rigtig godt, så jeg vil arbejde hårdt for, at vi sammen kan nå vores fælles mål. Jeg er nået til et tidspunkt i min karriere, hvor jeg skal have et stabilt forløb, så jeg glæder mig til de næste tre år her, og kan ikke vente med at komme i gang, lyder Avdijaj.

191 centimeter høje Avdijaj scorede i sidste sæson tre gange i 24 kampe for ungarske Debrecen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus