• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Ajax tilbyder dansker toårig forlængelse

Ajax tilbyder dansker toårig forlængelse
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Lasse Schöne er blevet tilbudt en ny toårig aftale med Ajax, skriver hollandsk medie.

Af Kenneth Jensen

Den danske midtbanespiller Lasse Schöne gik fra helt til skurt søndag, hvor han først misbrugte et straffespark, inden han sidst i opgøret mod Utrecht scorede kampens eneste mål. Dermed holdt Ajax snor i topholdet Feyenoord, selv om det ikke var nogen prangende præstation fra Ajax.

For Lasse Schönes vedkommende er det lige nu ikke kun spillet på banen, der fylder.

Landsholdsspilleren, 30 år, har kontraktudløb til sommer, og han er ifølge det hollandske medie De Telegraaf blevet tilbudt en ny toårig aftale med klubben, han har spillet for siden 2012. Den tidligere NEC Nijmegen- og De Graafschap-spiller har dog udbedt sig betænkningstid i forhold til en forlængelse af aftalen.

Danskeren kan frit tale med andre klubber i øjeblikket, og det er slet ikke utænkeligt, at han undersøger sine muligheder. Schöne har spillet i Holland siden 2002, og det kan være sidste chance nu, hvis han skal prøve sig af i en anden liga.

Omvendt er han en betroet spiller i Ajax, der spiller fast, og blev kåret til efterårets bedste spiller i Æresdivisionen af det hollandske medie Voetbal International.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus