• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Anders Dehn

Arnesen om nyt job: Slut med at arbejde fuldtid

Arnesen om nyt job: Slut med at arbejde fuldtid
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Frank Arnesen kommer ikke til at tage et nyt fuldstidsarbejde, siger han selv, efter han er blevet en del af repræsentantskabet i PSV Eindhoven.

Af Anders Dehn

Det er 42 år, siden Frank Arnesen blev professionel i Ajax, og dermed har danskeren med kun få korte afbræk arbejdet i fodboldens verden i hele sit voksenliv. Nu går han dog ind i en ny fase som 60-årig, for det er slut med at tage fuldtidsjobs.

Det siger han, efter han i sidste uge blev en del af PSV Eindhovens repræsentantskab, som sammen med bestyrelsen leder den hollandske mesterklub. Dermed bliver han heller ikke sportsdirektør igen - en stillingsbetegnelse, han ellers har haft, siden han blev det i 1994 i netop PSV.

Læs også: Frank Arnesen vender tilbage til PSV

- Det er ikke fuldtid. Vi har seks møder om året. Vi kommer til at kontrollere bestyrelsen og vil kunne give tilladelse til direktioner, når de ønsker at bruge så og så mange penge på eksempelvis at udbygge stadion eller købe spillere, siger han til Ekstra Bladet.

- Det er ikke direkte dagligdagsarbejde. Det vil jeg ikke. Jeg har tydeligt sagt, at sådan et arbejde ligger bag mig. Jeg er ikke interesseret i noget fuldtids.

Arnesen tiltræder i repræsentantskabet den 1. juni og bliver der i en fireårig periode. Sideløbende skal han fortsætte med at agere ekspertkommentator på Kanal 5's landsholdsudsendelser.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.