• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Genk henter Mæhle-konkurrent: Klubben tror på mig

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Genk har hentet en konkurrent til Joakim Mæhle på højre back, men danskeren frygter ikke for sin plads.

Af Ole Hoffskov

Joakim Mæhle er denne sommer skiftet fra AaB til belgiske Genk, og den danske højre back har fået en meget fin start på livet i sin nye klub. Genk har spillet tre ligakampe i denne sæson, og Mæhle har været på banen i alle tre, og han har tilmed imponeret med to assists.

Det tegner ligeledes et billede af, at danskeren aktuelt er foretrukket til pladsen som højre back i Genk, men Mæhle skal langt fra vide sig sikker. Den belgiske klub lejede i sidste uge Clinton Mata, der har spillet 60 kampen i den bedste belgiske række, og han er klar til at vippe Joakim Mæhle af pinden.

Den tidligere AaB-spiller er dog langt fra indstillet på at afgive sin plads.

- Det er logisk, at klubben har hentet endnu en spiller. Mata er blot lejet for en enkelt sæson, og jeg synes også, at det siger en del om den tillid, klubben har til mig. Da jeg skrev under med Genk, var min ambition meget klar - jeg ville udvikle mig som spiller og få en masse minutter på banen. Jeg føler, jeg er godt på vej, og nu vil jeg have mere. Jeg opgiver ikke min plads, siger Joakim Mæhle til Het Laatste Nieuws.

Foruden Joakim Mæhle har Genk også hentet Marcus Ingvartsen denne sommer. Han er startet på bænken i alle tre ligakampe indtil videre. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus