Stor spansk avis sammenligner Dolberg med Fernando Torres
2016-01-20 15:57
Foto: Ajax

Unge Kasper Dolberg får igen store roser af sin træner Frank de Boer i Ajax.

Han har kun spillet i hollandske Ajax siden sommeren 2015, men allerede nu banker Kasper Dolberg på til førsteholdet. Sådan da i hvert fald. Angriberen, 18 år, var i begyndelsen af januar med førsteholdet på træningslejr, hvor han også scorede i en af testkampene, og det fik efterfølgende træner Frank de Boer til at rose den tidligere Silkeborg-angriber.

Nu er der endnu flere roser fra Frank de Boer til Kasper Dolberg, som han ser et kæmpe potentiale i.

- Hvis man kunne uddele point for de valg, du tager, og et er det bedste, mens fem er det dårligste, tager han ret ofte valg, der er enten point et eller to. Og det viser talent, siger Frank de Boer i et interview med AT5.

- Han er ret stor, han er ret stærk. Han har et fantastisk spark. Og han kan meget vel også være en dygtig header, siger de Boer videre.

Mens Dolberg hidtil har spillet for ungdomsholdet i Ajax, er de nu planen, at han skal spille lidt for Jong Ajax også. Jong Ajax er klubbens reservehold, der spiller i den næstbedste hollandske række. Og når du spiller for Jong Ajax, træner du med førsteholdet. Imponerer Kasper Dolberg her, kan han måske være tæt på en chance på Ajax' førstehold.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?