• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Tålmodig Makienok håber at være klar til sæsonstarten

Tålmodig Makienok håber at være klar til sæsonstarten
Foto: FC Utrecht

Simon Makienok glæder sig til den kommende sæson, og han arbejder på at finde topniveauet efter et års skadespause.

Af Ole Hoffskov

Sidste sæson blev én til glemmebogen for Simon Makienok, der efter blot to kampe for FC Utrecht rev korsbåndet over i højre knæ i forbindelse med en træning. Siden har den danske angriber ikke spillet en betydende kamp for hollænderne.

Nu er den tidligere Brøndby-spiller skadesfri, men det tager selvsagt noget tid at komme helt i omdrejninger efter et års pause.

- Jeg har ingen anelse om, hvornår jeg er helt klar. Målet er sæsonstarten, men det kan også være, der lige går et par kampe. Jeg håber at få en stor del af sæsonen med, men først skal jeg tilbage på mit normale niveau. Jeg er ivrig efter at give noget tilbage, siger Simon Makienok ifølge utrechtfans.nl til Algemeen Dagblad.

Simon Makienok blev hentet til FC Utrecht som afløser for Sebastien Heller, der røg til Eintracht Frankfurt, men danskeren har selvsagt ikke haft en chance for at træde i franskmandens fodspor.

- Jeg er ikke den samme type spiller som ham, men på det her stadie af min karriere har jeg gjort mange ting på en måde, der ligner hans, men jeg føler intet pres. Alle er forskellige, siger Makienok, der qua sine 201 centimeter har en statur, FC Utrecht tidligere har haft succes med på angrebsposten:

- Den type angriber, jeg er, har klubben benyttet med succes tidligere. Nu vil jeg vise fansene, hvad de håber på at se.

Simon Makienok scorede ikke i de to kampe, han fik for FC Utrecht i sidste sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus