Benelux

Van Persie efter Ajax-ydmygelse: En kamp på internationalt niveau

Robin van Persie mener, at søndagens topbrag mellem Feyenoord og Ajax blev spillet et internationalt niveau.

En af sæsonens mest underholdende kampe blev søndag eftermiddag spillet i Holland.

Her var det Feyenoord og Ajax, der mødtes i det traditionsrige rivalopgør De Klassieker, og de to hollandske topklubber gav noget for pengene. Allerede i første halvleg var der faldet fem scoringer, og efter pausen scorede Feyenoord tre gange, så slutresultatet blev 6-2 til hjemmeholdet.

Efterfølgende var Robin van Persie, som scorede to gange i opgøret, overbevist om, at kampen havde et internationalt snit, og han sammenlignede den med fredagens FA Cup-opgør mellem Arsenal og Manchester United.

- Jeg mener, at den kamp, vi så i dag, havde et internationalt niveau. Jeg så Arsenal mod Manchester United, og den kamp startede roligt og blev først løbende mere intenst. Ajax scorede tidligt, så vi skulle kæmpe os tilbage, og jeg tror, at da vi udlignede og kom foran 2-1, der steg vores selvtillid, sagde Robin van Persie til NOS.

Den 35-årige angriber forlod banen efter 68 minutter, og i stedet kom Nicolai Jørgensen på banen. Den danske landsholdsangriber lagde op til Feyenoords sidste mål i sejren, der sendte dem otte point efter Ajax i Æresdivisionen.