• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Tipsbladet.dk

Bayern i ny pokaltriumf

De nykårede tyske mestre vandt lørdag aften den tyske DFB Pokal-turnering.

Af Tipsbladet.dk

De har vundet den 29 gange før. Og nu kan Bayern München kalde sig tyske pokalmestre for 30. gang i klubbens historie. 

Lørdag aften tørnede de tyske mestre sammen med Yussuf Poulsen og RB Leipzig i den tyske DFB Pokal-finale. Og det var en yderst jævnbyrdig affære på det Olympiske Stadion i Berlin.

Læs også: Bayern-boss om Sané-transfer: Vi giver det et skud

Begge mandskaber bød sig til i de første 45 minutter. Blandt andet var Yussuf Poulsen tæt på at komme på tavlen, da han headede på mål efter 11 minutter. Danskeren måtte dog se sit forsøg reddet af Manuel Neuer i Bayern München-målet.

Omvendt skarpe var den traditionsrige Bayernklub. For efter 34 minutter bragta Robert Lewandowski de rødklædte foran, da han på akrobatisk vis headede et indlæg, som egentlig lå bag ham, i mål. 

Efter pausen fortsatte det tårnhøje tempo, og det lignede mere end kamp, der ville ende 4-4 end 1-0. Men det blev ved lige ved og næsten for begge mandskaber, indtil Kingsley Coman efter 78 minutter tog bolden ned i feltet. Med en smart skudfinte snød han Leipzig-forsvaret og bragede bolden op i det modsatte målhjørne til 2-0. 

Kort før tid var Robert Lewandowski på pletten igen, da han alene med Gulacsi i Leipzig målet stille og roligt lobbede bolden i mål. 

Det lykkedes ikke Leipzig at svare igen, så Bayern München kan dermed kalde sig pokalmestre for første gang siden 2016 - hvilket næsten må siges at være lang tid uden en DFB Pokal for en klub som Bayern Mücnhen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.