• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Bayern-præsident: Vi har ikke råd til Kylian Mbappe

Bayern München har ikke råd til Kylian Mbappe, fastslår klubpræsident Uli Hoeness - ellers havde de købt ham med det samme, fortæller han.

Af Victor Risager

Bayern München har allerede gravet dybt i lommerne og hentet de franske forsvarsspillere Benjamin Pavard og Lucas Hernandez fra henholdsvis VfB Stuttgart og Atletico Madrid. De kommer begge til den tyske storklub til sommer, men de får ikke selskab af landsmanden Kylian Mbappe.

Det fastslår Bayerns klubpræsident, Uli Hoeness, overfor Deutschen Presse-Agentur ifølge Goal. Bayern München har nemlig ikke råd. Ellers ville de købe Mbappe med det samme.

- Jeg ville købe Mbappe med det samme. Han er fantastisk. Men vi har ikke de penge, det ville koste, fortæller Hoeness, der tvivler på, om nogen klubber har råd til den unge franskmand:

- Det handler ikke om, hvorvidt Mbappe er pengene værd. Spørgsmålet er, om nogen har råd til at bruge så mange penge uden at komme i økonomiske problemer?

Kylian Mbappe, 20 år, har siden sommeren 2017 spillet for Paris Saint-Germain, hvor han har scoret 54 mål på 83 kampe. Før det nåede han 27 mål på 60 kampe for AS Monaco.

Især Real Madrid har været meldt interesserede i at hente Mbappe til sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus