Optakt: FC Bayern München - 1. FC. Köln
2016-01-13 14:27

Sportsdirektøren Matthias Sammer er opsat på at løse Mario Götzes situation i Bayern München og forventer ikke, at Liverpool-emnet forlader mestrene.

Mario Götze er ikke tilfreds i Bayern München og savner spilletid. 

Han er et varmt navn i engelske Liverpool, hvor Götzes tidligere træner Jürgen Klopp nu står i spidsen og ønsker at blive genforenet med spilleren.

Götze har selv indikeret et skifte ved at sige, at hans fremtid i Bayern kommer an på, hvordan den kommende træner Carlo Ancelotti ser hans rolle i klubben.

Men Bayern afviser, at de sælger Götze nu og vil have løst konflikten. Derfor skal parterne have en samtale i løbet af foråret, siger sportsdirektør, Matthias Sammer.

- Marios kommentar var en indikation af, at vi bliver nødt til at sætte os ned på et tidspunkt i de kommende måneder og diskutere hans situation. Det er kun logisk, siger Sammer ifølge Goal.com.

- Jeg kan ikke se noget negativt i det, hvad Mario sagde. Han har lagt et par ting op til diskussion, og vi vil have afklaret det hele i anden halvdel af sæsonen.

- En masse ting vil være løst inden da, slutter sportsdirektøren.

23-årige Götze lavede det spektakulære skifte til Bayern München i 2013 fra ærkerivalerne Dortmund og har siden opnået 20 mål i 66 Bundesliga-kampe.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?