• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Simon Møbjerg Sørensen

Bremen bekræfter Frederik Sørensen-interesse

Bremen bekræfter Frederik Sørensen-interesse
Illustration

Werder Bremen og Juventus har indgået et samarbejde, og det kan kaste en transfer af Frederik Sørensen af sig. Sportsdirektør Thomas Eichin bekræfter, at tyskerne er interesserede i danskeren.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Werder Bremen og Juventus er undervejs med et samarbejde, der kan involvere alt fra marketing, over lejeaftaler til forkøbsretter på spillere. Samarbejdet kan få konsekvenser for den 21-årige dansker Frederik Sørensen, der er delejet af Juventus og Bologna, som han repræsenterer i øjeblikket.

Tyskerne er i hvert fald interesserede i danskeren. Det bekræfter sportsdirektør Thomas Eichin, der også erkender den påståede interesse for 20-årige Richmond Boakye, der er lejet ud til Elche.

- De er rigtig gode spillere, men Juventus har en del, der har interesse for os, siger Eichin til Bild.

Werder Bremen-bossen vil dog ikke garantere, at Sørensen, Boakye eller andre Juventus-spillere kommer til klubben allerede i januars transfervindue.

- Ja, samarbejdet er i gang allerede. Det kan vi profitere af, præcis ligesom Juve kan. Om det kommer til transfers til vinter eller først til sommer, lægger dog ikke fast, siger Thomas Eichin.

Tyskernes nye italienske samarbejdspartner ejer kun halvdelen af rettighederne til Frederik Sørensen, og derfor vil ejerne af den anden halvpart, Bologna, også få noget at skulle have sagt, hvis danskeren skal skifte klub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus