• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Der er interesse for Djiby Fall, men FIFA-regel betyder, at angriberen ikke kan komme til Danmark i denne omgang.

Af Martin Davidsen

Den tidligere Superliga-profil Djiby Fall er røget i kulden hos den tyske Bundesliga-klub Greuter Fürth, der ikke har tænkt sig at benytte senegaleseren i forårssæsonen og derfor lurer på et salg i dette transfervindue.

Ifølge tysk presse har Greuter Fürth allerede fået løse henvendelser fra to klubber omkring Djiby Fall, men en særlige FIFA-regel besværliggør et skifte for Djiby Fall i dette transfervindue.

Ifølge FIFA's regelsæt 'Regulations on the Status and Transfer of Players' er det således ikke tilladt for en spiller at optræde for mere end to klubber i løbet af en sæson.

Da Djiby Fall både har spillet kampe for Greuter Fürth og den belgiske klub Lokeren i indeværende sæson, kan han således ikke skifte til ligaer, der afvikles som efterår-forårsæsoner. Dermed er blandt andet den danske liga udelukket for Djiby Fall i denne omgang. Til gengæld vil han godt kunne skifte til for eksempel norsk, svensk eller eventuelt den kinesiske liga, fordi man i disse lande afvikler mesterskabet henover et kalenderår og derfor er begyndt på en ny sæson.

Djiby Fall må i princippet gerne skifte til en dansk klub i dette transfervindue, men i så fald vil han først kunne spille kampe for holdet til næste sæson. Derfor synes et skifte til Superligaen udelukket.

Dermed bliver det altså med al sandsynlighed ikke til et skifte til Danmark i denne omgang for Djiby Fall, der kom til Greuter Fürth i sommer fra belgiske Lokeren. Det er kun blevet til spilletid i to Bundesliga-kampe siden klubskiftet, idet Djiby Fall brækkede sin skulder i anden kamp for tyskerne.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020