• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mads Aagurd

Dortmund henter Barca-angriber permanent

Dortmund henter Barca-angriber permanent
Foto: Getty Images

Borussia Dortmund har skrevet kontrakt med spanske Paco Alcácer fra Barcelona efter et imponerende lejeophold.

Af Mads Aagurd

Paco Alcácer har imponeret som lejesvend i Borussia Dortmund. Det er blevet til hele ni scoringer i bare otte optrædener, og derfor har den tyske storklub valgt at benytte købsoptionen i lejeaftalen.

- Jeg er meget glad i Dortmund, og det er et fantastisk hold. Borussia Dortmund var og er den helt rigtige beslutning for mig. Jeg vil gøre alt for at takke for tilliden, siger Alcácer til klubbens hjemmeside.

Den spanske angriber har været vigtig for tyskerne, som lige nu topper Bundesligaen. Blandt andet kom han ind fra bænken og scorede i den vitale 3-2-sejr hjemme på Signal Iduna Park over Bayern München.

- Vi har i dag informeret Barcelona om, at vi vil benytte os af muligheden for at købe Paco. Han er helhjertet med os, er hurtigt blevet integreret og er blevet en vigtig del af vores trup. Han er en rigtig målscorer med høj kvalitet, og han har allerede vundet os kampe, siger sportdirektør Michael Zorc.

25-årige Paco Alcácer kom til Bacelona fra Valencia i 2016, men det blev aldrig til det helt store gennembrud i den catalanske storklub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus